viernes, 29 de septiembre de 2017

NOVETATS A INFANTIL




Benvolgudes families, any rere any seguim treballant per anar millorant el nostre projecte educatiu i donar una educació de qualitat als nostres alumnes.
Per això volem presentar-vos algunes de les novetats que aquest curs es posaran en marxa a l’etapa d’Educació Infantil i que, amb els anys, algunes d’elles tendran continuïtat a l’etapa de Primària i Secundària.

1.PROJECTES:

Es farà un projecte per trimestre que durarà una setmana.
Durant aquesta setmana els continguts habituals de les classes es modificaran depenent del projecte triat.
El treball per projectes sorgeix d’una pregunta dels nins.Tot seguit es comença el procés d’investigació ; es recull material i s’organitza partint dels coneixements previs (què sabem) i relacionant-los amb els nous (què volem saber) i finalment es recullen els aspectes treballats (què hem après).

2.TREBALL COOPERATIU:

El treball cooperatiu és una eina  d’aprenentatge en la qual els alumnes s’organitzen en petits grups  per treballar junts amb la intenció d’aconseguir metes i objectius comuns.
Es realitzarà cada 15 dies , els divendres.

3.TALLER DE CONTES:

També es realitzarà  cada 15 dies .Els mestres d’infantil aniran a totes les classes a contar un conte diferent. Després es farà una activitat relacionada amb el conte.

4-TALLER DE CUINA:

Farem  aquest taller un vegada  cada trimestre, Nadal, Pasqua i estiu. Elaborarem torrons, crespells, etc….

5-TALLER DE PARES:

Convidarem a tots aquells pares que vulguin realitzar una activitat a l’aula del seu fill/a com per exemple contar un conte, parlar del seu ofici, fer teatre i/o titelles, cantar una cançó, fer manualitats etc….




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.