lunes, 2 de octubre de 2017

Convidada als pares a l'acte de Sant Francesc.



Benvolguts pares.

        Un any més, a principis d’octubre, volem celebrar la Festa de Sant Francesc com a comunitat educativa. Per això, vos volem convidar a participar de la mateixa i viure la mateixa experiència que tindran els vostres fills.

        En la celebració volem fer present l’esperit de Francesc d’Assis com a motor de la nostra tasca educativa, per això cada any treballam un valor durant tot el curs, cream moments de reflexió, participació i oració cada matí.

        Volem que la celebració sigui un moment molt especial de vivència i interiorització per tota la comunitat educativa. Perquè això sigui possible hem de crear l’ambient adequat amb orde i silenci. Som conscients que serem molts i per això ens hem organitzat i cada grup tendra un LLOC ASSIGNAT al claustre amb unes persones que vetllaran perquè cada un estigui al seu lloc escoltant, pregant i interioritzant el missatge de la celebració.

        Perquè tots poguem gaudir de la celebració comunitari VOS PREGAM QUE CADA GRUP OCUPÌ EL LLOC ASSIGNAT i mantinguem un ambient que favoresqui la celebració i interiorització de cada un dels grups participants.

        Esperant que cada un mantengui la composturaesperamveurer-vos i celebrar tots junts la Festa de Sant Francesc dia 4 a les 9’30 del mati.

        Una fraternal abraçada.
                        Fra Joan Vidal TOR, Cap del Departament de Pastoral

                                      


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.