viernes, 1 de diciembre de 2017

Menú Desembre 2017






DIVENDRES, 1
DINAR
TALLARINS NAPOLITANA
RODETS DE TRUITA FRANCESA AMB TOMÀTIGA
AMANIDA VARIADA AMB OLIVES
FRUITA I IOGURT
SOPAR
CREPES DE XAMPINYONS I FORMATGE TENDRE
CONILL MARINAT AMB XIXEROS
FRUITA

DILLUNS, 4
DIMARTS, 5
DIMECRES, 6
DIJOUS, 7
DIVENDRES, 8
DINAR
CREMA DE PORROS
ESCALOP DE LLOM AL FORN
AMANIDA DE LLETUGA, TOMÀTIGA I TONYINA
FRUITA CÍTRICA
CUINAT DE LLENTIES
TRUITA DE PATATES AMB TOMÀTIGA
AMANIDA AMB FORMATGE I FRUTS SECS
FRUITA I IOGURT
FESTA
FESTA
FESTA
SOPAR
AMANIDA AMB FORMATGE
OUS BOLLITS AMB PATATA I SALSA ALLIOLI
FRUITA
CREMA  DE  VERDURES
SALSITXES AMB ESPAGUETTIS I ESCLATASANGS
FRUITA

DILLUNS, 11
DIMARTS, 12
DIMECRES, 13
DIJOUS, 14
DIVENDRES, 15
DINAR
PASTA A L’ALLET
ALETES DE POLLASTRE AL FORN
AMANIDA DE LLETUGA, TOMÀTIGA, CEBA, BLAT, PERNIL DOLÇ I FORMATGE
FLAM
ARRÒS AMB VERDURETES
FRIT DE LLOM AMB PATATES
AMANIDA DE LLETUGA, TOMÀTIGA I CEBA
DOLÇOS NADALENCS
CUINAT DE MONGETES
RABAS DE CALAMAR I CROQUETES
AMANIDA VARIADA
FRUITA CÍTRICA
CREMA DE PASTANAGÓ
PIZZA DE PERNIL
AMANIDA VARIADA AMB FRUITS SECS
FRUITA I IOGURT
SOPA DE FIDEUET
PEIX AL FORN AMB VERDURETES
AMANIDA AMB  LLETUGA, TOMÀTIGA I BLAT
FRUITA I IOGURT
SOPAR
SOPA D’ESTRELLETES
OUS AL PLAT AMB XIXEROS I SOBRASSADA
FRUITA
AMANIDA DE BRÒCOLI, XAMPINYONS, FETA I PERNIL DOLÇ
BACALLÀ AMB POMES I BLEDES
FRUITA
CUSCUS AMB OLIVES
ROSBIF AMB CEBETES GLASEJADES AL BRANDY
FLAM AMB NATA
ARRÒS BLANC
OUS REMENATS AMB CARABASSA I PERNIL
FRUITA
AMANIDA DE COL ESTIL JAPONÈS
COSTELLES DE PORC AMB CONFITURA DE CODONY  I ESPINACS
FRUITA

DILLUNS, 18
DIMARTS, 19
DIMECRES, 20
DIJOUS, 21
DIVENDRES, 22
DINAR
CREMA DE VERDURETES
ROTI D’INDIOT AMB PATATA BOLLIDA I SALSA ESPANYOLA
AMANIDA DE LLETUGA I BLAT
DOLÇOS NADALENCS
ARRÒS BLANC
CUIXETES DE POLLASTRE AL FORN AMB VERDURES
AMANIDA VARIADA
FRUITA I IOGURT
CIGRONS TREMPATS
AGUIAT DE PILOTES AMB PATATES I VERDURES
AMANIDA AMB FORMATGE I   FRUITS SECS
FRUITA CITRICA
MACARRONS BOLOGNESA
LENGUADO MENIÈR AMB VERDURETES AL FORN
AMANIDA AMB FORMATGE
FRUITA
DINAR DE NADAL
SOPAR
SOPA DE BROU
CONGRE AL FORN AMB TOMATIGUETES I CEBA
FRUITA
LLUBINA AL FONOLL, SALSA D’AMETLLES I XIPS DE REMOLATXA
AMANIDA VARIADA
FRUITA
CREMA DE PASTANAGÓ
ENTREPÀ DE BACALLÀ  I VERDURES A LA PLANXA
FRUITA
AMANIDA MIXTA
ALETES DE POLLASTRE AL FORN
FLAM
CREMA DE CARABASSA AMB CRUIXENT DE FORMATGE
DORADA AMB TOMÀTIGUES I HERBES AL FORN
NATILLES

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.