lunes, 18 de junio de 2018

FESTIVAL FI DE CURS INFANTIL I PRIMÀRIA.

Apreciades famílies:

Com cada any el col·legi celebrarà la festa de final de curs, una festa on els alumnes mostren als seus pares i als seus companys el resultat de vàries setmanes d’aprenentatge del ball grupal de cada classe. 

Aquest any , per tercera vegada, actuarem al recinte de ses voltes de Palma, amb la novetat de que serà el capvespre per no coincidir  amb les hores de màxima calor.

DIMECRES 20 DE JUNY
Horari

 A les 19 h començarà l’acte amb la participació de les classes d’ Educació Infantil, cada classe pujarà a l’escenari  i ballarà el ball après amb la seva tutora, cada ball durarà uns tres minuts o un poc més. Després de cada ball els nins baixaran i deixaran pas al següents participants. La classe que ja ha ballat, pujarà a la part dalt de la murada per  esperar als seus pares. 

Una vegada hagin passat les 6 classes d’infantil, es procedirà al moment de la graduació dels alumnes de 5 anys . Les seves tutores els lliuraran un petit diploma per haver acabat la seva primera etapa educativa.

Damunt les 20 h començarà el torn dels nins d'Educació primària, amb la mateixa dinàmica de participació. Començarem per primer fins a sisè, cada classe ballarà el seu ball i després sortirà per ser recollits pels seus pares.

Esperam la vostre presència i col.laboració.


La comissió de festes.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.