jueves, 13 de febrero de 2020

Acollida d'alumnes d'Alemanya






Allotjament estudiants alemanys

-         Benvolguts pares i mares,  del 29 de març al 4 d’abril vendrà al nostre centre un cor alemany a conviure amb els nostres alumnes i realitzar concerts. Són alumnes de l'nstitut Arnold de la ciutat de Coburg. Necessitem allotjar a unes 20 nines entre 12-17 anys a les nostres cases durant aquest dies, es tracta d’allotjar-los i que venguin a la nostra escola amb els vostres fills, dinaràn a la nostra escola i també hi haurà activitats complementàries detallades més endavant. El director del nostre cor intentarà que no dugui massa feina per les famílies i les menys molèsties possibles per a tots vosaltres.
Es tracta d’una oportunitat fantàstica pels nostres alumnes del centre per a poder conviure amb una persona d’un altre país i poder practicar diferents idiomes, ja que la majoria del alumnes alemanys també xerren en anglès. I qui sap, poder fer un amic per sempre i en un futur poder tornar la visita.
Si estau interessats en poder allotjar una nina podeu enviar la informació que més abaix es detalla al mail:joan.rossello@santfrancesc.net
Així mateix tots els dubtes que tingueu també es podran contestar en aquesta direcció de correu.
Moltes gràcies



Nom i curs de l’alumne interessat/da
Nom del pare o de la mare.
Quantitat d'alumnes que es desitja allotjar (i edat preferible).
Telèfon contacte:

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.