miércoles, 24 de octubre de 2018

Informació important






Benvolgudes famílies,


La seguretat i benestar dels nostres alumnes no és només una obligació legal per a la nostra escola sinó una prioritat que va més enllà de l'horari escolar. I per això el col·legi porta a terme com a part del programa de tutoria, entre d'altres, activitats per conscienciar sobre l'assetjament escolar i evitar-ho, aprendre a fer servir amb responsabilitat les noves tecnologies i les xarxes socials, etc.

No obstant això, també altres aspectes més mundans són importants per assegurar el benestar dels nostres alumnes quan romanen sota la nostra custòdia al llarg de l'horari escolar, com la supervisió durant la pausa per dinar o el control de les sortides i entrades al centre.

Referent a això, s'ha detectat que, en ocasió de la realització d'activitats extraescolars durant la pausa de migdia, s'han produït situacions que dificulten garantir l'adequat control sobre l'accés i sortida degudament autoritzats.

És per això que l'escola ha pres una decisió respecte a les entrades i sortides de l'escola per a la realització d'activitats extraescolars: els alumnes que estiguin apuntats a activitats extraescolars realitzades al migdia al nostre recinte s'hauran de quedar a dinar al menjador; per altra banda, aquells que realitzin activitats extraescolars al migdia fora de les nostres instal·lacions hauran de sortir en acabar les classes a la una i hauran d'esperar a l'obertura de portes a les 14.50.

Lamentem els inconvenients que aquesta mesura pugui comportar a algunes famílies i els demanem comprensió, ja que la finalitat no és altra que garantir la seguretat dels nostres alumnes.

Salutacions,


Equip directiu.


Palma, a 22 d’octubre de 2018.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Nota: solo los miembros de este blog pueden publicar comentarios.